BAKKER BART CULEMBORG

BAKKER BART CULEMBORG De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 70 beoordelingen
18 jul 2020 om 14:36 Super lekkere broodjes! We hadden ook de aardbeien smoothie besteld deze was lekker koud en vers! Broodje carpaccio is echt een aanrader.
8 jul 2020 om 16:51 Good and fresh,also the the delivery is earlier than the website home delivery says. Keep going ! They deserve five stars.
18 jun 2020 om 15:09 Zeer tevreden over mijn bestelling en de manier waarop het wordt afgeleverd
5 jun 2020 om 16:18 De bakker belde heel netjes op dat iets later was vond ik echt heel netjes. En de broodjes waren weer heerlijk. Ben erg tevreden over bakkerij Bart uit Culemborg
2 jun 2020 om 18:33 Zoals altijd weer lekkere broodjes. Helaas was er iets fout gegaan met de bestelling maar dat kan gebeuren. Heb gebeld en ze hebben het netjes afgehandeld.
13 mei 2020 om 16:07 Al vaker besteld, altijd super goed!
2 mei 2020 om 15:56 Er werd keurig telefonisch doorgegeven dat een deel van de bestelling niet op voorraad was en een goed alternatief gevonden en als kers op de taart kregen we wat extra's bij de bestelling om de teleurstelling te verlichten. Heel netjes!
2 mei 2020 om 14:40 Ik had het zelf de tijd doorgeven en ze waren keurig optijd.
16 apr 2020 om 19:09 snelle bezorging vriendelijke bezorger en lekker eten.
27 mrt 2020 om 17:48 Super snel bezorgd en lekker gegeten!!
26 mrt 2020 om 20:17 Het was superr lekker dank jullie wel! Het broodje en de salade was goed gevuld!
17 mrt 2020 om 14:10 Lekker gegeten en nog warm